sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Kuvakuulumisia

Moikka!

Kuulumisia taasen. Meidän piti käydä kaksi viikkoa takaperin ottamassa Hilmalle tehosterokote. Siinä eläinlääkärin tarkastaessa se huomasi, että Hilman korvat haisevat pahalle. Hyvä ettei lääkärin nenä ollut Hilman tärykalvolla, kun se sen korvia nuuski. No herra hiivatulehdushan siellä oleskeli. Saatiin 2-3:n viikon korvatipat ja sitten kuulemma vasta voi pistää tehosterokotteen. Hilma osaa olla nyt parin viikon tippojen laittamisen jälkeen oikein hieno malliesimerkki, miten tipat korvaan laitetaan. Ihan kuin se kuuntelisi milloin se tippa korvaan pipetistä tirahtaa. Hampaita siltä ropisee suusta, mutta ei kauaa kestä olla harvahammas, kun tilalle kasvaa jo uusi.

Käytiin tänään täällä Lappeenrannassa perinteisillä muikku- ja pottumarkkinoilla. Syötiin koirien kanssa muikkurove kolmeenpekkaan. Täyttihän se isi-setäkin tänään jo 60-vuotta! :)

Eipä sen ihmeellisempää tällä kertaa. Pari kuvaa vielä :)

Kyllä ne toisistaan silti tykkää... :S


Noni! Kato tässä ne jo haliikin! :)

1 kommentti:

  1. Kotoisen näköistä meininkiä siellä teillä... Kumpi teillä on "pomo"? Meillä näyttää Hutikka jyräävän, ei Hellu sille oikein rumasti ikinä sano, tai vaikka sanois niin toinen ei usko :S
    Minkälaiset Hilman strategiset mitat on tällä hetkellä? Lotta n.10 kg ja n.34 cm :0

    VastaaPoista