torstai 13. elokuuta 2009

Moikka!

Ajattelin taas vähän päivitellä. Laitan kuva-tarina-pläjäyksen tytöistä :)


EEVI
(FAIRHILL FLASH DANCE, SYNT; 10.2.2007)


Eevi pentuna (noin 8 vko:a)

Eevi on Haminasta Fairhill kennelistä. Pentueeseen oli syntynyt neljä pentua. Kaksi urosta ja kaksi narttua. Tarkoitukseni oli ottaa narttupentu, joten valinta oli suht' helppo suorittaa. Kun kävimme katsomassa pentuja neli-viikkoisina, Eevi oli pennuista ehkä utelian ja mielestäni parhaimman värinen. Kasvattaja oli myös kaavaillut minulle tätä pentua, koska kerroin olevani kiinnostunut käyttämään Eeviä näyttelyissä. Kotiin Eevi haettiin Huhtikuussa -07. Eevi oli erittäin oppivainen pentu. Seuraavana päivänä kotiutumisesta se osasi jo istua pyynnöstä :) Eevillä oli myös "ne ei niin hyvät" puolensa. Sille diagnosoitiin eroahdistus, jonka vuoksi kävimme Kouvolassa koirakouluttajan luona. Tämä käytös hiipui lievällä jääkaudella ja loppui kokonaan Eevin ollessa vajaa kaksi vuotias. Nyt se on hyvinkin rauhallinen koira kotioloissa :) Söi se ainakin kaksi sohvaa ja kaikki kesävaatteeni repi riekaleiksi. Monia johtoja pieneksi silpuksi ja pari mattoa :D Nyt se naurattaa, mutta silloin oli itku herkässä.

Murhetta meille myös aiheutti viime maaliskuinen Eevin mäyräkoirahalvaus (välilevytyrä), jolloin pelkäsimme jopa Eevin menettämistä. Eevi oli kuukauden päivät häkkilevossa kipulääkkeillä ja eläinlääkärirumba oli hurja. Tästä tapahtumasta Eevi on toipunut kuitenkin hyvin, vaikka jäikin hieman "jöpöksi" liikkuessaan. Nyt Eevi saa akupunktiota puolivuosittain jälkihoitona.

Eevin kanssa ollaan käyty muutamissa näyttelyissä ja menestys on ollut ihan kohtalaista.

Eevi aikuisena (noin 2,5 vuotta)


Sitten syttyi ajatus pienestä kaverista Eeville ja tämä ajatus kypsyi vuodenpäivät. Sitten löysin internetin välityksellä Hutikan kennelin, johon oli suunnitteilla beaglepentue keväälle -09. Pentue oli myös siksi erittäin kiinnostava, koska isä ja emä olivat kummatkin puolalaistalinjaa. Otin yhteytä Kenneliin ja tässä sitä nyt ollaan! <3


HILMA
(HUTIKAN KWIAT KONWALII, SYNT; 11.5.2009)


Käytiin Ilmajoella Hutikan kennelissä katsomassa pentuja neli-viikkoisina kesäkuun alussa -09. Pentueeseen oli syntynyt seitsemän narttua ja kolme urosta. Näistä lyllyköistä piti sitten valita! Valintaa hankaluutti 10 erisuuntiin juoksevaa pentua! Tarkoitus oli tehdä pienimuotoinen luonnetesti, mutta jätin sen suosiolla suorittamatta :)



Tämän näköinen tyyppi sieltä sitten tarttui mukaan <3


Tässä On Hilma kotiinhakumatkalla. Jänskätti vähän miten koiranpentu selviää yli viisi tuntia autossa, kun lämmintäkin oli +25 astetta. Mutta Hilmapa köllähti jalkatilassa kylmän vesipullon päälle ja nukkui siinä lähes koko matkan <3



Tässä on onnellinen iskä ja tytöt ensimmäisenä iltana kotona. Eevillä meni muutama päivä totutella pieneen kaveriin "Miuta ei saa kattoa, ei varsinkaan koskea!" Hilmaa inhotti, kun Eevi ei ollut huomaavinaankaan tai poistui paikalta ärähtäen, kun toinen yritti tulla tekemään tuttavuutta. Hilma yritti aina vähän "vahingossa" Eevin lähelle, mutta rohkeus ei aina kuitenkaan riittänyt "Jos se taas suuttuu". Hilman parin päivän sinnikäs yrittäminen kantoi kuitenkin hedelmää ja Eevi alkoi hyväksyä pienen siskonsa. Tässä joitakin yhteiskuvia tytöistä:








Nopeasti Hilma on kasvanut, enää ei jaksa kantaa käsivarrella pissalle :D Tassutkin niillä on Eevin kanssa samaa kokoa! Kovia ovat keskenään riehumaan!
Tässä tärkeimmät :)









3 kommenttia:

  1. Meillä tutustuminen oli ehkä vähän räväkämpää Lotalla ja Hellulla, eikä rauhallista hetkeä ole sen jälkeen isommin ollut, kun pöljät piikelit ryskää...
    Mutta se foorumi, sinne on linkki hutikan kennelin sivuilta, "komia on aina komia". Sitten rekisteröitymään vain ja pääset mukaan juttuihin.

    VastaaPoista
  2. edistyy edistyy :) Ihania kuvia tein söpöläisistä!

    VastaaPoista
  3. Heipä hei!
    Löysin sattumalta sinun blogisi. Olen siis Marja Kennel Marmatista. Meillä on siitä samaisesta uroksesta nyt pentue täällä kasvamassa. Käyppäs vierailulla meidänkin blogissa ja jätäthän viestiä :) Ollaan ikäänkuin sukuakin ;) Terveisin Marja ja kaikki 6 karvakorvaa

    VastaaPoista