keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kuulumisia

Tervehdys!

Jospa taas hieman päivittelisi. Täällä on ollut niin hulinaa, että en ole oikein kerennyt. Hilmalla on miehen peukalonkynnen kokoinen kalju, rupinen läntti silmäkulmassa, punkin jäljiltä. Se repii sen aina verille, tietysti kutittaa. Pitää ottaa tohtoriin yhteyttä, ettei se pääse leviämään kovin lähelle silmää.

Toinen mainittava juttu on että, Hilma ja Eevi ottivat ensimmäistä kertaa yhteen tosissaan. Kyse oli ruoasta. Eevi oli syönyt jo oman herkun ja se meni kyttäämään Hilman herkunsyöntiä, no Hilma natusti hitaanlaisesti ja Eevi päätti sitten vähän auttaa. Hilma varoitti kerran murahtamalla, että elä tule lähemmäs, Eevi ei uskonut ja siitä se riemu sitten repesikin. Se oli semmoinen riita, mikä meidän piti keskeyttää. Jukka otti Hilman tilanteesta pois ja mie Eevin. Sitten ne oli vähän hämillään tapahtuneesta. Huh. Toivottavasti nämä ei toistu. Nyt pitää antaa vaan herkkupalat niin, että toinen on toisessa päässä huonetta ja toinen toisessa. Asiaa kyllä saattoi edellyttää sekin, että Eevillä on juoksut menossa.

Käytiin muuten myös mätsärissä Joutsenossa. Paikalle oli tullut iha hirmuisesti koiria, pentujakin taisi olla reilu kolmisenkymmentä. Eevi sai pienissä koirissa punaisen nauhan ekalla kierroksella ja sitten ei enää sijoittunut. Hilma sai kanssa pentuluokassa punaisen nauhan. Tuomaria nauratti, ettei se meinannut saada naurua loppumaan. Siitä Hilma oli niin huvittavan näköinen. No... onhan se puolalainen ja aika juron näköinen silmäkulmineen ja tihrusilmineen. :D Tuomari sanoi, että Hilma esiintyy noinkin nuoreksi koiraksi oikein hyvin. Sitten tuomarointi kesti ja kesti ja Hilma alkoi olla kylmissään ja väsynyt, niin lähdettiin pois, ennen kuin punaisten arviointi kerkesi edes alkaa. Mutta tulipahan hieman kokemusta. :)

Sitten asiasta kukkaruukkuun, Käytiin kesälomareissulla Helsingissä ja tulomatkalla pysähdyttiin Pukaron Paronissa ja katsokaapa mitä sieltä löytyi!Pakko oli ostaa, siinä on selvästikin meijän tytöt! Juokoot siitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti