lauantai 29. elokuuta 2009

Kennelnimistä

Heippa!

Mie haluan ehdottomasti matkia Hilman kennelsiskon, Lotan emäntää ja kertoa mistä koirien kennelnimet oikein tulee. Hyvä idea! :)
...
Eevi (Fairhill FlashDance)

Fairhill kennelin F-pentue. Kaikkien pentujen nimet ovat kotoisin elokuvista.

Flashdance on vuonna 1983 valmistunut musikaali-elokuva. Se oli ilmestyessään menestys ja sisältää menestyskappaleet Irene Caran "What a feeling" ja Michael Sembellon "Maniac". Päähahmo, pittsburghilainen Alex Owens (Jennifer Beals) työskentelee päivisin hitsaajana ja iltaisin paikallisen baarin tanssijana. 18-vuotias Alex kohtaa iloja ja suruja matkalla kohti ammattitanssijan uraa.

...
Hilma (Hutikan Kwiat Konwalii)

Hutikan kennelin K-pentue. Sain itse avustaa nimen keksimisessä.

Ajatus lähti siitä, että halusin pennun nimen olevan puolaksi, koska Hilma on puolalainen. Kun mietin nimeä, kielot kukkivat ja lempikukkani on kielo. Katsoin suomi-puola sanakirjasta, kielo oli Konwalia, joten se sattui hienosti k-teemaan. Halusin jostain syystä Hilman nimeen vielä kukka-sanan, koska se kuulosti jotenkin paremmalta ja hienommalta, joten Hilmasta tuli sitten Kwiat Konwalii eli Kielonkukka.


Loppukevennykseski Jukka ja Hilma aamupalalla. Hilma oppi tällaisillekkin tavoille muutama päivä takaperin. Se kiipeää tuolille, jos tuoli ei ole pöydän alla ja jää siihen istumaan ja töllöttämään.


Aijuu ja Hilmalta on lähtenyt 2 hammasta jo irti. Isotyttö :) Ja vielä, että mennään Eevin kanssa sunnuntaina koiranäyttelyyn Luumäelle. Saa nähdä mitä urospuoliset lajitoverit meinaa Eevistä, TAI NIIDEN EMÄNNÄT! :S, kun sillä on nyt ne varhain aloitetut juoksut.

1 kommentti:

  1. Ai kun hieno tarina Hilman nimellä! Melkein olen kade, vaan enpä itse keksinyt mitään puolalaista mitä olisi voinut edes ehdottaa, niin annoin MR:n nimetä koiran, ja hienon nimen oli keksinyt.
    Lottakin on hampaaton höveli, ja sen takia puree kaikkea ja kaikkia entistä enemmän, etenkin Hellua, joka raukka on ihan pikkureikiä täynnä...

    VastaaPoista